Site icon Ajans Oto – Otomobil Haberleri

ALJ Finans ile taşıt kredisine evden başvurun

Tüm dünyada koronavirüs riski nedeniyle yaşanan zor günlerde, başta kamu sağlığı olmak üzere müşterileri ve çalışanları için bir dizi tedbiri hayata geçiren ALJ Finans, tüm müşterileri için evlerinden araç kredisine başvurabilmelerine imkan sağlıyor.

“KredimOL” web ve mobil uygulaması

ALJ Finans tarafından sunulan “KredimOL” web ve mobil uygulaması ile yeni veya ikinci el araç almak isteyenler, ne kadar kredi alabileceklerini ücretsiz olarak öğrenebiliyor, başvuru gerçekleştirebiliyor, tüm kredi öncesi ve sonrası işlemlerini KredimOL Mobil uygulamasından ve aljfinans.com.tr’deki Online işlemler üzerinden takip edebiliyor.

IRMAK: HERŞEY SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

ALJ Finans Genel Müdürü Soner Irmak

Korona virüs (COVID-19) salgını ve risklerine karşı ALJ Finans bünyesinde çeşitli önlemlerin hayata geçirildiğini, önceliklerinin müşteri ve çalışanlarının sağlığı olduğunu belirten ALJ Finans Genel Müdürü Soner Irmak şunları söyledi. “Tüm dünyada yaşanan bu salgın döneminde hizmetlerimizin aksamadan devam etmesi için çalışmalarımız sürüyor. Yeni veya ikinci el otomobil almak isteyen müşterilerimiz için evlerinden çıkmadan riskleri minimuma indirerek kredi başvurusunda bulunabilmeleri için ‘KredimOL’ uygulamamızı kullanmalarını öneriyoruz. Araç sahibi olmak isteyenler, KredimOL ile ne kadar kredi alabileceklerini ücretsiz olarak öğrenirken, kredisini onaylanmış ve araçlarını teslim alacak müşterilerimiz, e-sözleşme uygulaması sayesinde, kredi sözleşmelerini ve krediyle ilgili dokümanların büyük bir bölümünü, mobil cihazları üzerinden elektronik ortamda inceleyerek onaylayabiliyorlar. Ayrıca kredi sonrası işlemlerini dijital platformlarımız aracılığı ile takip edebiliyorlar. Taksit ödemeleri içinde anlaşmalı bankalarımızın internet şubelerini kullanarak evlerinden çıkmadan ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Evde kalmaya devam ettiğimiz bu günleri, tedbirlere uyarak en kısa zamanda atlatmayı temenni ediyoruz.”

 

 

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla