Site icon Ajans Oto – Otomobil Haberleri

Bir gün içinde en fazla kaç saat araç kullanılmalı?

Türkiye lastik pazarı lideri Brisa’nın binek ve hafif ticari araç bakımı üzerine uzmanlaşan, hızlı bakım servis zinciri Otopratik, COVID-19 sürecindeki yeni dönemde yolculukların emniyetle gerçekleşmesi için bilgilendirme ve ücretsiz destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda uzun zamandır kullanılmayan araçların seyahatlere hazırlanması için uzmanlığını araç sahipleri ile paylaşıyor.

ÜCRETSİZ BAKIM FIRSATI

Aynı zamanda tüm mağaza ve operasyonlarında küresel salgına karşı güçlü önlemler alan Otopratik, zorunlu yolculuklar için sunduğu ücretsiz dezenfeksiyon hizmetlerini de ücretsiz bakım hizmetleri ile devam ettiriyor. Bu kapsamda 1 Temmuz 2020 tarihine kadar Otopratik noktalarında akü ve lastik kontrol ve bakımları ücretsiz olarak gerçekleşecek.

KLİMA GAZINA DİKKAT!

Yazın gelmesiyle klima gazı dolumu ve klima dezenfeksiyon kampanyalarıyla da hizmet veren Otopratik, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar hizmet veriyor. Kampanya kapsamında Otopratik mağazalarında, tavsiye edilen fiyatı 200 TL olan klima gazı dolumu 150 TL, yine tavsiye edilen fiyatı 100 TL olan antibakteriyel klima dezenfeksiyonu uygulaması 50 TL olarak ücretlendiriliyor.

OTOPRATİK’TEN ÖNEMLİ UYARILAR

Otopratik, araç sahiplerinin yolculuğa çıkmadan önce basit önlemlerle emniyetli bir sürüş gerçekleştirebileceklerini belirtiyor. Bununla birlikte lastiklere ve araca düzenli olarak bir uzman tarafından bakım yapılması da hem ürün ömrünü uzatıyor hem de emniyetli bir sürüş deneyimini güvence altına alıyor. Araç sahiplerinin alması gereken başlıca önlemler ise şöyle:

OTOPRATİK, TÜRKİYE’DE 60 NOKTADA HİZMET VERİYOR

Otopratik, yolculukların başladığı yeni dönemde Türkiye’de 60’tan fazla noktada sürücülerin yanında yer almaya devam ediyor. Sunduğu kampanya kapsamında ise 1 Temmuz 2020 tarihine dek Otopratik noktalarında, akü kontrolü ve şarjı, lastik diş derinliği kontrolü ve basınç ayarı ücretsiz sunuluyor. Bu hizmetler, lastik hava ve diş derinliği kontrolü ve ayarı, düzensiz aşınma tespiti, lastik ve jant hasar durumu kontrolü, lastik subap ve subap kapakları kontrolü, tekerlek bijon kontrolü, lastik basınç ayarı, akü kontrolleri (kutup başları, kablolar, yüzey voltajı, marş gücü) ve akü şarjını kapsıyor.

Önkoşulsuz olarak ücretsiz sunulan bu hizmetler, eğitimli ve donanımlı Otopratik ekipleri tarafından özel ekipmanlarla uygulanıyor. Otopratik mağazaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yeniden tasarlanmış, steril mağaza alanlarında hizmet sunmaya devam ediyor.

Tek noktada araçların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Otopratik, Brisa’nın öncü lastik markaları Bridgestone, Lassa ve Dayton’ın yanı sıra Otopratik marka aküleri müşterilerine sunuyor. Her marka ve model binek ve hafif ticari araca yedek parça ve işçilik garantili olarak hizmet veren Otopratik mağazalarında, 52 noktanın kontrol edildiği check-up hizmetine ek olarak farklı nokta için servis ve bakım sağlanıyor. Bu hizmetler arasında başlıca; lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata ve disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım bulunuyor.

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla