Site icon Ajans Oto – Otomobil Haberleri

Gözleri kamaştıran çekikgöz Elantra

Hyundai Elantra’nın, yeni LED farları hemen dikkatimizi çekti. Otomobilin arka kısımda siyah renkli difüzör, spoyler görünümlü yükselen bagaj kapağı ve gövdeye doğru uzanan yeni tasarım arka stop grubunun makyaj geçiren kısımlar olarak öne çıkıyor.

İÇ KISIMDA MAKYAJDAN NASİBİNİ ALMIŞ

Elantıra’nın iç kısımıda makyajdan nasibini almış. Üst donanımda bulunan anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik ayarlı koltuklar ve dokunmatik ekran ilk öne çıkan öğeler. Ayrıca havalandırma ızgaralarının yukarı taşınması ve sadece Elite  donanım paketinde sunulan internet bağlantılı gelişmiş multimedya ünitesi ise

HD DOKUNMATİK EKRAN

Radyo/CD/DVD/MP3 çalarlı unite ayrıca navigasyon / Trafik Monitör Sistemi, USB, iPod bağlantısı, 1024 x 600 çözünürlüğe sahip HD ekran, kablosuz bağlantı üzerinden internete bağlanabilme imkanı, MirrorLink ile dokunmatik ekranda telefon kontrolü ve Bluetooth ve Türkçe ses tanıma gibi özelliklere sahip.

MAVİ IŞIKLI İÇ MEKAN

Sportif ve geniş bir yaşam alanı sunan Elantra’nın mavi iç mekan aydınlatmaları da Hyundai markasının bir diğer karakteristik özelliği. Kapı cepleri, ön konsol, ön kol dayama ve geniş torpidosu ile kullanışlı saklama gözleri sunan yenilenen Elantra’da ayrıca önde ve arkada bardak tutucuları yer alıyor. Otomobilin direksiyon, orta konsol ve kapılardaki kumanda kolları ile kolay bir kontrol imkanı sunuyor.

HEM DİZEL HEM DE OTOMATİK

Segmentine taze bir soluk getirerek hem dizel, hem de otomatik vites kombinasyonuyla ekonomik kullanımı beraberinde getiren Elantra, özellikle sedan otomobil sevenlerin gönlünde taht kuracak. Ayrıca kalabalık ailelerin işini fazlasıyla görecek 485 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Şimdiye kadar 1.6 litrelik benzinli motor seçeneğiyle satışa sunulan Elantra, 1,6 litre ve 4000 devirde 128 HP güç üreten motorla öne çıkıyor.

100 KM’DE ORTALAMA 4.9 LİTRE YAKIT TÜKETİYOR

Otomatik vites seçeneğiyle 280 Nm, düz vites ile 260 Nm maksimum tork değerleri sunan yeni dizel motor, düz vites seçeneği ile 100 km’de ortalama 4,9 litre, otomatik vites seçeneğinde ise ortalama 5,8 litre yakıt tüketiyor. 1.6 litrelik CRDI dizel motorun emisyon değeri ise otomatik viteste 151 gr/kg. 190 km/s maksimum hız yapabilen dizel Elantra, otomatik vites seçeneğinde 0-100 km/s hızlanmasını 11.5 saniyede tamamlıyor.

SPORTİF VE PRESTİJLİ BİR OTOMOBİL

Başarılı bir yol tutuşu sergileyen Elantra’da yüksek malzeme kalitesi ve gelişmiş teknolojisi ile sınıfının üstünde bir otomobil. Daha fazla sportif ve daha fazla modern bir yapıya kavuşan Elantra, aile yaşantısında konforu, özgürlüğünü sevenler için sportif karakteri, iş hayatında da prestiji ile tüm beklentilerin karşılığı niteliğinde bir otomobil olarak öne çıkıyor.

SNANDART PAKETTE NELER VAR

Sınıfında aktif ve pasif güvenlik seviyesi ile öne çıkan Elantra’da önde sürücü ve yolcu hava yastıkları ile yan ve perde hava yastıkları hem Style hem de Elite donanım seviyesinde standart olarak sunuluyor. ABS, ESP, BAS (Fren destek sistemi), VSM (Araç stabilite yönetim programı) ve soğutmalı fren disklerinin tüm donanım paketlerinde standart olarak sunulduğu Yenilenen Elantra’da ayrıca Immobilizer ve hıza duyarlı olarak otomatik kilitlenen ve kaza anında otomatik açılan kapı kilitleri de standart.

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla