Site icon Ajans Oto – Otomobil Haberleri

Opel Mokka-e, 403 kilometre menzili sunuyor

Avrupa’nın en çok tercih edilen batarya elektrikli modellerinden biri olan Opel Mokka Elektrik, yeni 54 kWh batarya ile artık 403 kilometreye menzil sunuyor.

Mokka-e, daha önce WLTP normuna göre 327 kilometre gidebiliyor. Geliştirmeyle modelin menzili yüzde 23 artarken, enerji tüketimi 100 kilometrede 15.2 kWs’e düştü.

Mokka Elektrik 115 kW/156 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor. Mokka Elektrik kullanıcısı, Eko, Normal ve Spor olmak üzere üç sürüş modu arasından seçim yapabiliyor. Elektrikli SUV, Eko modunda menzil odaklı bir yaklaşımla en yüksek enerji verimliliği ile hareket ediyor. Mokka-e, 54 kWh batarya 100 kW DC şarj istasyonunda yaklaşık 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor. Mokka Elektrik standart olarak hızlı şarj işleviyle donatılıyor.

Doğru akım dışında, Opel sürücüleri 11 kW entegre şarj cihazı ile üç fazlı alternatif akım duvar tipi şarj modülü veya ev tipi priz için uygun bir kablo ile de şarj edebiliyor. Opel, 2024 yılına kadar her modelinin bir elektrikli versiyonunu piyasaya sunacak. 2028 yılına kadar Opel, Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka haline gelecek.

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla